Bloggpaus, från och med nu

Funderar på att göra en bloggpaus, är verkligen skit tråkigt att bara skriva om dagen osv. Och jag orkar inte heller läsa hela tiden om vad man äter och har gjort under dagen, det är faktiskt ointressant. Och dessutom så har inte jag fått fixat någon ny design, programmet var inte min vän när jag skulle ladda ner det, så vet inte hur det blir med det. Får se hur länge jag tar blogg paus, kanske bara nån dag till jag kommer på något intressant. Tackochhej


you never gonna know, before i say it

Tjenis!
Sitter och försöker klura ut vad jag ska ha för några bilder i min header, nu när jag äntligen har fått ett program som fungerar ska jag ta och trixa ihop en egen design. Men måste ta bilder från andra datorn, då det ej går att hitta dom från denna dator. Som är sämst. För det tar ungefär dubbel så länge när man måste göra så. Men det går väl tillslut? Tänkte slå igång en gråtfilm, yes. The last song. Kommer garanterat grina i hela slutet, brukar vara så. Haha, börjar gråta till typ allt xp
Nej, nu ska jag ta och försöka leta lite fina **kläder som jag ska tvinga mamma att vi ska köpa ;) you never know.
Så ciaao mina vänner! ♥
 
 


one more time

Har fått världens mysigast förkylning, sitter och nyser, fryser och snorar hela tiden, kul va? Nä, det är sämst!
Tur att jag inte badade iallafall idag, så kanske jag hinner bli lite bättre till nästa vecka, är kanske inte det bästa att vara borta såhära först veckorna av skolan. Så ska sova massssooor i helgen så jag kanske blir frisk någongång.
Idag kommer syster hem, hon borde sätta sig på bussen snart skulle jag tro.
Sitter och äter vindruvor och försöker hitta en bra film som går på tv eller bara något man kan se tills klockan är 5.
Nej, nu ska jag ta och leta reda på ett par huvudvärkstabletter och sedan blir det tv och soffa. Ciao
 
Sommar ♥
 
 


Ge mig!

Ja, jag vill ha denna kamera, eftersom nästa år när jag åker till luleå så kommer jag inte ha någon systemkamera utan bara ett objektiv med mig, så tycker jag att det skulle vara passande med en ny kamera! Hade gärna velat prova något annat som kanske en canon elr nå, men objektivet kommer ju garanterat inte passa till den kameran, så jag får stanna kvar på nikon. Men så skulle vela ha en d3200 elr en d90. Men det är ju ännu ett år kvar, men säger inte nej till denna nu. Så någon fin person skulle kunna ge mig denna!
 


I know it's true, but it's your turn to say yes.

Tjenis!
Har haft friluftsdag idag, har gått massor och mina knän tyckte ej om det, eftersom dom rycker och darrar hela tiden så fort jag spänner dom. Så mamma trodde det var något med nerver eller senor, typ?
Har bad imorngon på idrotten, vet inte om jag ska vara med. Men tar med badkläder och så får vi se då. Har nyss duschat och ska snart gå och sova, har hunnit sova typ två timmar redan idag på soffan, men är ändå svin trött.
Har pratat med syster i över en timme, om allt och alla.  Ja, sånt dära småprat.
Ja, nu ska jag leta fram mina badkläder så jag inte behöver göra det imorgon, och sedan ska jag sova. Ciaoo!


Vissa saker kanske dödar mig

Hej!
Andra skoldagen är avklarad nu! Är sjukt mätt efter ha haft hk sista timmen och nyss tryckt i mig en polly påse xp Nooommm. love polly. Ja, iallafall så sa mami att vi kunde göra slingorna ikväll, så det blir great.
Funderar på att byta tbx till devote, eftersom mms bloggning inte fungerar hära och det suger! Men tycker det är lättare med designen hära. Det blir så krångligt och man kan inte ha det hur man vill -.-
Ja, så kanske byter tbx men inte säkert ännu, men jag får se hur jag gör.
Nu ska jag ta och leta reda på min mobil och sedan ska jag titta på någon serie? fast kanske blir en film istället.
KYSS
 


#to the school soon

Har precix fixat mig klart, ska ta och äta något och sedan blir det buss och skola. Har ingenaning om man måste ha med sig något speciellt idag, alltså om vi har idrott elr nå. Men tror inte så.
Slingade inte håret igår, mami kom hem kring halv 10 så det hade blivit ganska sent. Men om vi inte ska göra något speciellt ikväll ska jag passa på att slinga håret :D
Måste komma ihåg att jag ska till sjukgymnastiken direkt efter skolan imorgon, kommer säkert glömma det, men får inte! Måste ställa typ alarm eller nå :p Nu ska jag äta och senare blir det buss. Adiós amigos!
 


New things for me

Har inte ännu några egna bilder på tröjorna så blev bara från nätet!
 
Hittade mig bara dom dära snabbt, men huvtröjan var sjukt mysig iallafall!


I found it, and someone need to say if it yes or no.

Vaknade kring 7 imorse, fixade mig drack en choklad kopp till frukost och drog iväg till skolan. Gjorde inte alls något speciellt före lunch, men efter så hade vi vanliga lektioner. Så nu är alltså första skoldagen avklarad!
Måste duscha kväll, men blir senare det. Funderar på om jag kanske jag fixa mina slingor ikväll om nu mami kommer hem någongång och om hon orkar då.
Nej nu ska ta och försöka leta upp en liten grej, i'm gonna die. Nej, skojja bara. eller?
Ciao.
 
 
 


It's the little things that makes life big

Hej!
 
Har inte hunnit skriva alls något idag. Har bara sprungit runt på alla olika affärer. Men kan ta det kortfattat om igår och idag.
Igår: Åkte till ikea där man köpte sakert till syrrans lägenhet, soffa och små krafs. Åkte sedan till luleå där vi byggde ihop soffan, plocka in alla saker i skåp osv. Mamma, jag och julia sov dära, blev väckt kring 8, då alla var vakna. Så vi tog det lugnt åt frukost och sedan kring 10 tiden någongång åkte vi in på storheden där vi var på bilteam, rusta, jysk och sånt. Hann även handla massor på ica maxi. När vi tillbaka till lägenheten packade vi in all mat och åt sedan nudlar och kyckligspett som vi hittade på kvantum färdigt. När vi hade ätit klart så gick vi in till stan, där jag hittade mig lite tröjor, men hann inte på kicks så måste åka tillbaka till luleå något, annars kanske man kan hitta det på centrum? Sedan efter det har vi inte gjort så speciellt, moster hann till lägenheten just och så sprang vi till OK och statoil för att köpa lite gott och sånt. Så nu är jag hemma, och är sjukt trött. Funderar på att gå och sova, är ju faktiskt skola imorn. Inte speciellt taggad ännu.
Ja, har inga bilder eller någon mobilsms sak som fungerar just nu så lägger in bilder på tröjorna jag har köpt imorgon någon gång när jag har tid och orkar. Kyss
 
You can only be free when you got nothing to loose


#in the car

Tjenare! Sitter i bilen påväg från haparanda till luleå, är sjukt trött i benen xp Innan ikea hann jag på elgiganten, mening att köpa display skydd men kom där ifrån med ett minnes kort istället som jag oxå faktiskt behövde. Regnar sjukt mycket nu, nästan som åskskurar? Hade tänkt ta en sväng till stan ikväll, fast det kanske bli imorgon istället. Hade tänkt mig in till stan imorn ändå, hade velat springa in på ginatrico, h&m och kicks en sväng.  Nej nu ska jag hitta på något kul i bilen xp Ciaoo


if you want to know who you are, so stop running

Tjenare!
Är fredag idag, dvs. bara 3 dagar kvar av detta sommarlov. Är inte direkt super taggad, men det kommer säkert gå bra, fast kanske när man ska vakna tidigt. Men man vänjer väl sig? Så sista året på grundskolan. Yey, sen får jag  göra någonting som jag vill! Okej, läsa något som är kanske lite intressantare. Inte för att jag ännu vet vad jag ska gå, men har ju ännu till jul att bestäma mig.
Tror det skulle bli åska idag, så då kommer värmen säkert fara, brukar vara så. Så sommaren är säkert över nu.
Iallafall så tänkte jag fortsätta se en film jag bara såg slutet på imorse. Ciao.
 
 
 


Jag ser inga fel, för jag blundar för sanningen

Hej!
Har varit sjukt varmt och fint väder idag oxå, så har legat ute ett tag i solen annars har jag bara varit till syrrans lägenhet och packat in saker osv. Så har precis kommit hem nu. Tänkte slå på en film nu, men har ingen aning om jag orkar det, är ganska trött och kommer då inte orka se mer än typ 10 minuter xp Så känns onödigt, men tror jag slår på en film iallafall.
Imorgon ska man ta sig till sjukgymnastiken kring 10, känns grymt jobbigt att cykla och träna knäna typ. Men måste ju som det. Nu ska jag leta upp en film på nätet och ska sedan sova! Kyss
 
 
 


growing up won't bring us down



It's summer, i think?

Hej!
Läste precis massa bloggar osv. Och om basketen, å jag har sjukt beslutångest om jag ska fortsätta eller ej. Skulle kännas garn konstigt om alla skulle dra iväg på träning och inte jag. Eftersom att jag igentligen vill spela. Och eftersom vi skulle nog få spela i den yngre serien så kommer det bli bättre med matcher osv. Så ska fundera hur jag vill nu och sedan höra av mig till nån av tränarna. Så får vi se. Det ska ju vara träninghelg nu till helgen, men ska vara borta mesta dels av tiden så är ingen ide att fara på det. Men då får jag bestäma mig hur jag ska göra när sägongen börjar.
Föresten så toppade faster mitt hår i helgen så nu är det gjort, ska nu spara till längre hår! Men hade velat slinga mitt hår innan skolan börjar, för brukar alltid bli så mycket med läxor och allt sånt skit, så kanske hinner göra det på torsdag eller fredag kväll? Var ju mening att syster skulle fixa sina färgade toppar, men vet inte vad som händer med det,  fast nog får säkert mother gjort det.
 
Typ längsta inlägget på länge, brukar aldrig orka elr ha något intressant att skriva om. Inte för att ni kanske bryr er så extremt mycket om detta, men jag skriver ju iallafall ;)
 
CIAO
 
 


Love it, hate it or leave it

Tjenare! Har precis ätit en hamburgare efter har varit på stranden hela eftermiddagen. Har solat hela dagen men på förmiddan har jag barat stekt på gården. Hade tänkt lägga in lite bilder, men fugerar inte från mobilen -.- Nu ska jag ta och fixa lite grann i mitt rum och sedan lägga in bilder på datorn! Ciaaaoo


sometimes there are things that change everything

Hej!
 
Imorse kom pappa hem med ett paket med min nya mobil, blev en vit samsung galaxy ace 2 :)
Har inte gjort något speciellt idag, bara hunnit äta och fixa igång min mobil. Men ska duscha och senare gå ut, tror det är varmt idag? Typ 20º iaf.
På onsdag blir det luleå och packa in lite kartonger osv i systers lägenhet och på lördag, ikea. Om jag hinner ska nog jag, mamma och syster till stan på söndagen, så ska köpa mig lite kläder och mascara.
Nu ska jag hoppa in i duschen och vänta tills mamma kommer hem, så ser vi då vad man ska hitta på.
Ciaaoo ♥
 
 


Stop waiting to things to happen, go out and make them happen

HEJ :D
Blev ändrade planer, inget luleå imorgon eftersom lägenheten inte var f'ärdig. Men istället på onsdag blir det säkert luleå, eller om det blir till nästa helg. Men piteå ska man iallafall til. Ska stiga upp kring 8, för måste duscha och sånt. Och sedan blir det Nolia.
Har hunnit till någonstanslångtuteiskogen ikv, dvs. 3 timmars färd. Pappa skulle lämna någon traktor och det är alltid lika kul att åka lastbil ;) Så kommit hem för cirkus 1 timme sedan. Har sett slutet av Rio med bror och syster och nu borde jag försöka sova eftersom man ska upp imorn. Men är inte trött, Ja, inte nu iallafall. Kommer säkert ändå somna på direkten när jag ska fösöka. Så nu kameran på laddning och sen sova! Ciaaoo
 
you can only be free, when you got nothing to loose


happiness is not a destination. It's a way of your life

Hej!
 
Har precis kommit hem från bränna, har varit och lagt in lite pengar på mitt konto (ÄNTLIGEN) och handlat, happy tjej när jag såg att jag hade fått min lön oxå! :) Så har tänkt beställa hem en kameragrej nu när jag har fått pengar.
Måste vakna 8 imorn, så kommer typ sova hela vägen till luleå. Men måste komma ihåg att ladda kameran och tömma minnes kortet, är bara jobbigt om det är mycket bilder. Och så borde det vara fullt snart.
Nu ska jag gå ut i solen! KYSS
 


it's not every week i need you, it's every day



allt som vi en gång var, kommer alltid finnas kvar

Hej!
 
Har inte gjort ett skit idag, elr okej igår. Klockan är över tolvpånatten ;)
Så imorn ska man fixa lite saker som syster ska ha innan man åker med allt till luleå. För på lördag blir det både piteå och luleå. Packa in i lägenheten, hämta stolar&bord och Nolia! yes, måste säkert stiga upp tidigare då. Aja, orkar inte bry mig i det längre. Funderar på att sova, men är inte alls trött. Men inte så kul att bara sitta på datorn och typ lyssna på musik? Tycker inte jag iaf.
 
Har inte ännu bestämt mig när det gäller basketen, alltså om jag fortsätter elr slutar helt. Tror det blir inget mer basket, kanske börja efter jul istället om jag får :) Ja, men jag får se vad som händer då.
 
Nu ska jag fortsättahatråkigt. Ciaao!
 


yes or no?

Hej!
Blev ingenting på banken, orkade inte. Men 1h träningspass. Sjukt jobbigt att cykla, och ska tillbaka nästa vecka -.-
Har varit duktig och städat mitt rum idag, har haft hela mitt golv fullt med kläder. Så nu behövs bara damsuga lite grann. Till helgen blir det nog luleå, haparanda och kanske piteå för att hämta bord osv, så ska ta mig in till stan någon dag :D Föresten så måste jag få min lön i kanske slutet på denna vecka elr början av nästa vecka. Vi ser ju.
Måste rensa lite bilder från datorn, så ciaao
 
 


You always gonna be my angel

Två år är förlänge när det handlar om någon du saknar


du är lyckligare nu, men inte jag

Hej!
 
Blev inget LK, vilket var piss. Men kommer nästa år igen.
I söndags åkte man båt, badade och solade för det var varmt och fint väder! Det gillas!
Igår blev det en sväng ut med båten oxå, fast fiskade mest, ,så har ätit grillad abborre som middag ikväll;) Men idag har det varit sämst väder, så har inte orkat göra någonting. Fast nu ikväll har vi haft massa folk hära, alltså kusiner och sånt.
Imorgon ska jag ta mig till bränna för har sjukgymnastik tidigt!! Och sen ska jag passa på att fara på banken för att lägga in lite pengar på kontot. Kul va? Nä, har ingen lust att vakna kring 9, och sedan fara och cykla -.-
Nä, nu blir det film innan man måste sova. Ciaao
 
it's not always like i thought it was, it's worse ♥
 
 


everybody needs to love, everybody needs to be loved

Hej!
 
Har inte skrivit på nån dag nu, så blir ett snabbt inlägg innan jag måste fixa lite saker.
Igår åskade det mesta dagen, okej. Från 2-4 kanske? Ja, så låg och halv sov och lyssnade på musik på surfplattan. Var mening att jag skulle ta mig till bränna idag för att lämna in kontosaket till thai så jag får min lön och lägga in pengar på mitt konto från konfirmation. Men mamma hade redan varit till thai, så orkar inte fara bara till bränna för att lägga in pengarna, ändå för att jag har tänkt göra det sen marknaden, men har aldrig orkat.
Kanske bli LK på Lördagen, har inte ännu någon aning, far om jag får skjuss. Men vi får se. Måste ändå köpa massa med kläder och sånt, men det kan jag ju ändå inte göra förens jag har fått min lön. Men syster får kanske sin längenhet nästa vecka, så då kommer man ju tillbringa mesta dels av tiden dära, så man kanske hinner till stan någon sväng. Om jag får nån med mig.
Nu fixa lite grejs sen mat. Kyss
 
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0