like someone i never met.

Hej!
Blev inga slingor igår. Ska vänta tills syster ska färga sina toppar, så då kommer jag göra slingor. Men har ingen aning när det händer.
Har varit och fiskat för ett tag sedan och nu väntar man på att maten ska bli klar så man kan fara ut med båten!
Måste städa mitt rum nu, Kyss
 


brudslöja



hoho

Imorgon blir det slingor! :D


Om man ska krascha ska man, göra det riktigt snyggt

Hej!
 
Pappa har pajat min mobil, så nu kan man nästan säga att jag är mobillös, har hittat någon gammlis mobil, men kanske ska se om jag hittar någon annan gammal. För hatar nokia och ingen pekskräm. Jaja, så nu blir det jakt på en ny billig mobil, fast kanske ska se i luleå när syster flyttar till lägenhet, ja. Vi få se.
 
Har legat ute och stekt ett tag medans det var sol. Det är varmt ute, men orkar inte vara ute när det inte är sol. Men ikväll blir det iallafall jockfall och mat. The camera comes with me.
Men måste i duschen före det. Ciaoo
 


Love me or say that you hate me.

Hej!
Som ni kanske sett blev det lite tjorv med inläggen, bl.a med nagelsaket, men nu är det fixat så det inte finns 562757741 stycken såna inlägg, bra va? ;)
Igår kväll for man in till bränna, mötte upp jenny dära. Vi satt på bryggan och sedan spelade vollyboll ett tag. Idag har man bara legat ute och solat nästan hela dagen, Ja, när det har varit sol då.
Är sjukt less på att mina myggbett på mina fötter och vader, heter det äns så? Ja, men fick sjukt många igår kväll, och skojar inte, det är massor extremt mycket. Och dom kliar hela tiden! pssyykkk.
Har ingen aning vad man ska hitta på nu, kanske bara ska ta kameran, and go out.  Amen, vi ser ju.
KYSS
 
 


inspiration - naglar

Bilderna tagna från google


all my life

Hej!
 
Har inte direkt gjort mycket idag, har legat ute i solen ett tag, men blev mulet och kallt, så har inte hänt så mycket annat, kring 9 åkte jag in till bränna, och har kommit hem för ett tag sen. Nu ligger jag nerbäddad i min säng, funderar på att kanske slå igång en film? Något film förslag? :)
Morgon ska jag sola, måste bli brun! Fast kommer sluta med att jag tittar på tv hela dagen -.-
Aja, nu ska jag leta någon bra film som jag kan somna till. Kyss
 
 
 


Where have you been



Sometimes it's not you who should leave me, sometimes it's my turn

Hej!
 
Har vaknat för cirkus en timme sedan, verkar bli rätt så bra väder idag, så ska ta mig en snabb dusch och sedan gå ut och sola om det är varmt ute :)
Har inte ännu klipp nå gräs som jag tänkt väldigt länge göra. Det är inte så jobbigt alltid när man klipper, men orkar ju inte börja. Är som där det är felet. 
Söndagen blev det ingen övertorneå, utan faster och hennes familj kom, så vi åt hamburgare på torget och gjorde lite andra saker.
Så har inte så mycket annat att skriva, så nu blir det duschen! Kyss
 
 Följ min blogg med Bloglovin
 


För det var du som fick min fallskärm att vecklas ut ♥

Hej!
 
Är sjukt trött, men har ingen aning varför jag inte sover. Är iallafall jätte varmt i mitt rum, så beror antagligen på det.
Har inte gjort någonting idag (elr igår, klockan är ju efter 00.00) Men imorn (idag) tror jag det lät ut som det blir ganske övertorneå. Ska köpa lite godis och sen vet jag inte vad man hittar på, hoppas på bra väder, så man kan hitta något ställe man kan fota på. Men vi ser ju när vi är dära.
Var mening att man skulle duscha innan man skulle sova, men blev inte av. Är sjukt jobbigt att gå och duscha, men sen kan man nästan inte komma där ifrån -.-
Iallafall så borde jag sova nu, om jag inte ska sova bort hela dagen, och dessutom så somnar faktiskt jag snart.
Kyss
 
Bildlöst inlägg, sorry
 
 
 


Tack så sjukt mycket Adine!

Hejhej!
 
Måste bara tacka fina Adine som ville göra min header, resten har jag fixat själv. Så super tack!
Hennes blogg hittar ni hära!
 
Ps. om den nya designen inte syns, typ F5
 
 


♡ Inspiration - smycken ♡



Didn't lose one, lose them all.

Hej!
 
Har inte skrivit nu på några dagar, dsv. har ingenting att skriva om. Tycker inte det är så hära super kul att skriva om vad man har gjort och sånt. Och jag skulle då inte orka läsa hela tiden vad man har gjort osv.
Iallafall så har jag förökt fixa lite med designen, men måste göra en header, men mitt program laggar ihop så fort man ska starta det -.- Och får inte fixat det på någon annan dator. Kul kanske?
Måste klippa gräs hos farfar, sjukt tråkigt. Och det är ju inte direkt lite att göra,  men bara för att tjäna lite pengar!
Kanske blir ikväll, om det inte regnar. Annrs imorn! Jaja, hejdå!
 


♡ Inspiration - summer ♡



♡ Inspiration - dip dye ♡



Discoo!

Hej!
 
Sitter och försöker borsta ut mitt hår, det är grymt kaaoooos från discot igår ;) Iallafall hade man bra igårkväll!
Och ikväll blir det disco och 40års kalas i en smäll. Nädå, ska bara äta mat och sånt då mother har party, men sticker sedan till bränna på disco!
 
Nej, nu måste jag och handla mat och lite småsaker! Kyss
 


live & laugh & love

Hej!
Har precis kommit från duschen och måste fixa mig nu. För drar sedan in till bränna på marknaden!
Har ingen aning vad jag ska ha på mig, men blir väl leggings. Måste in på banken idag och registera mitt kort, men kul att stå i bankomatkön sen.. Kanske inte alls gör det idag.
 
Nu måste jag gå och se vad man ska ha på sig, sen föna håret! Kyss
 


It's good or bad. But i take what i found.

Hej!
Behöver inte stå i tivolit under marknaden som är sjukt bra! Men har toaletterna, men har ingenaning om det bara är de som är tänkt elr om alla behöver det? Måste höra med nån.. Hoppas på bästa.
Iallafall så har man hunnit ligga i solen ett tag och steka idag. Men blev inte så länge eftersom när det blev mulet, så blev det också kallt..
Har precis kolla yr, hoppas dom skojar elr nå... 32mm regn på Lördagen är lite too much..
Aja, hinner väl ändras?
 
Måste hinna i duschen innan en film börjar.. panik.
 
 


sommar bilder



There's an angel

Hej!
 
Har inte skrivit nu på ett tag, men har ingen ork, och det är ju faktiskt sommarlov!
Blev en båt tur igår kväll, men ångrar att jag inte fick med mig mina badkläder... Men tror det blir en sväng ut på stranden när syster kommer hem!
Har legat ute ett tag i solen, men det blåser sjukt mycket så orkade inte ligga kvar där.
Tror man ska titta på någon serie, för att vänta tills klockan blir två! Kyss.
 
 
 
 


the day before the best day

Hej! Har inte skrivit nu på nån dag, iallafall så har man precis kommit hem efter första båtturen på året. Var meningen att man skulle bada, men fegade ur när man kom fram! Men måste försöka hinna bada före marknaden, kommer inte gå.. Ska ungefär regna hela nästa vecka, maybe till helgen?
Så sista jobbdagen imorn alltså, dom två sista dagarna har varit sjuktvarma inne i köket och överallt! Inte klaga, men man orkar knappt röra på sig då. Men imorgon ska man ta ett par bättre byxor än svarta jeans! Smart tjej!
Nej, nu blir det lite film och popcorn!
 
 
 
 
 
 
 


You gonna be mine, if i want!

Hej!
Blev ungefär världens tråkigaste förmiddag igår, men senare hann jag faktiskt en sväng på bränna med jossan!
Idag är man ledig, men imorn börjar jobbet igen, och sista veckan!! Grymt bra! Men när man får lönen då, kommer säkert inte hinna få den innan marknaden som är om två veckor! Helt sjukt, men när marknaden är har ju typ halva sommarlovet redan varit! :/
Nu måste jag ta mig och äta något, då jag blev sjukt hungrig! Kyss
 
 


RSS 2.0